Prof. Dr. Gülseven UBAY TÖNÜK Çevrimiçi Emeklilik Töreni
3 Kasım 2020 | 14:15

33 yıllık meslek hayatının 19 yılını bölümümüzde eğitim ve öğretimine adayan ve sayısız meslek insanı ve akademiklerin yetiştirilmesine emek veren, sayısız proje, araştırma ve yayınlarıyla bilime, akademiye katkı koyan, yönetim sorumlulukları üstlenen, bir çok komisyonlardaki görevleriyle Fakültemize ve Bölümümüze destek veren, çokkıymetli hocamız Prof. Dr. Gülseven UBAY TÖNÜK'ün emeklilik töreni 02.11.2020 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Sayın C. Nakış KARAMAĞARALI, Dekan Yardımcısı Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın Burcu ÖZÜDURU, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Sayın Nevin TURGUT GÜLTEKİN, Bölüm Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Ebru ÖCALIR AKÜNAL, Bölüm Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Sayın S. Bahar YENİGÜL, Bölümümüz ve Mimarlık Bölümü öğretim üyeleri ve elemanları, mezunlarımız ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Sevgili hocamız Prof. Dr. Sayın Gülseven UBAY TÖNÜK'ün emekliliğini kutlar, Fakültemize, Bölümümüze ve bize verdiği emekler için minnet, teşekkür ve saygılarımızı sunar, hayatının bu döneminde sağlık ve mutluluklar diler, tekrar aramızda görmeyi umut ediyoruz.